U parku


U parku Petar: Dobar dan. Izvinite da li je slobodno?   Jasna: Izvolite. Danas je baš gužva u parku.   Petar: Obradovao sam se kada sam video da ima jedna poluprazna klupa. Dugo sam tražio takvo mesto - senovito i zavučeno.

  Jasna: Drugarica i ja ovde često dolazimo. Sada će i ona da stigne.   Petar: Šta to čitate, ako smem da pitam?   Jasna: Devojku O.   Petar: Prvi put čujem za tu knjigu.

  Jasna: Super je! Radi se, znate .   Petar: Znaš .

  Jasna: U knjizi se govori o seksu na razne, često malo nastrane načine.   Petar: Obično ne čitam takve knjige.

  Jasna: Zašto?   Petar: Mnogo mi je lepše da to upražnjavam.   Jasna: Ja volim i jedno i drugo. Baš smo našli o čemu da pričamo? !   Petar: U pravu si. Ja sam Petar.

  Jasna: Jasna. Za poznanike Jami.   Petar: Lepa si.   Jasna: Uzvraćam kompliment.

  Petar: Toliko da bih te poljubio.   Jasna: Smelo, krajnje!   Petar: Takav sam. Devojke me zovu Crni Petar. O, baš si ukusna.

Dah ti ne miriše na duvan.   Jasna: Pušim samo muškarcima.   Petar: To ćemo probati ovde. Važi?   Jasna: Što da ne.

Nevenka obično kasni. Hoćeš odmah?   Petar: Zašto čekati?   Jasna: Malo se okreni ka meni. Sada je bolje. Bokserice imaš.

Sasvim praktično. Lakše se đokica vadi. Da vidimo kako se vlada. Još je malo uspavan, ali probudiću ga skroz.

  Petar: Baš si za zgrabila. Slobodno ga jače stegni. A drugu ruku da zaposlimo? Češkaj me po stomaku.   Jasna: Probudi se, đokice.

Došlo je tvojih 5 minuta. Obrati pažnju, grudi su mi nabrekle.   Petar: Vidim, dublje dišeš. Povuci kožicu još na dole.

Pravi polukružne pokrete, to me mnogo podiže. Kada si poslednji put primila nekog đokicu u sebe?   Jasna: Pre dva dana. To je davno bilo za mene. Da li bi mogao malo da mi gnječiš grudi?   Petar: Bez brushaltera si.

Znaš da to i nije toliko dobro za tebe, ali za mene .   Jasna: Imam mađarske krvi.

Vatrene. Približi se još malo.   Petar: Mislim da ću morati da se smestim u tebe u jednom trenutku.        Jasna: Ali taj trenutak je još daleko.

   ***   Nevenka: Uvek kasnim. Stalno sam pod stresom. Ne znam kada ću se toga osloboditi. A Jami je tako mila.

Uvek me čeka. Oh! Čujem nešto čudno .

Uzdahe. Kako se približavam našoj klupi sve su jači i jači. Oprez Nevenka! Nije valjda da se slatkoj Jasnici nešto loše dešava. To ne mogu da dopustim.

Ako me otkriju ti napasnici, mojoj devojčici neću moći da pomognem. Vidi, vidi! Nije napasnik. Jami se ne opire. O kako samo lepo puši.

Vrat joj je kao u gazele. Grudi joj se dižu i spuštaju. Tipu puši i drka u isto vreme. Zadivljena sam prizorom.

Znam da Jasna voli i mladiće. Hoće li mu se podati do kraja? Ovu situaciju treba iskoristiti .

za sebe.                                 ***   Jasna: Hoćeš da ti sednem u krilo?   Petar: Skini gaćice. Podigni suknju. Smesti se, tako, .

žestoko i temeljno.   Jasna: Poolllaakkooo primam đokicu.

Đokica me širi. Treba mu puno mesta.   Petar: Nisam verovao da žensko može da ima tako dobru zadnjicu. Melješ me.

Tvoji pokreti nisu jaki, ni veliki - tek toliko da mi srce brže zaigra.   Jasna: Pošto đokici treba više mesta, moraću da se pomeram levo-desno. Lepše je nego sa vibratorom. Ti bi mogao malo više da se zabijaš.

  Petar: Trudim se. Smeta mi to što sedim. Čekaj! Ne pomeraj se! Daj da te položim na klupu!   ***   Nevenka: Kako se grči lepotica moja. Ovaj ju je baš zajahao.

Ruke su mu kao kaiševi. Sve više sokovi slasti teku iz mene. Sa muškarcem nisam bila skoro 5 godina. Posle ovog što vidim, razmisliću.

Treba mi  vibrator. Na svu sreću da sam ga stavila u tašnu. Hajde,   repić stavi u mene, ribice moja. A vi tamo, mogli biste i glasnije!   ***   Petar: Šta ti radi Crni Petar, a? Šta ti radi sa tom stvarčicom između nogu?   Jasna: Bušiš me.

Riješ sve dublje i dublje. Đokica traži još više i više mesta. Podmazujem ga sokom.   Petar: Stegni mi vrat nogama, baš me briga hoće li neko videti.

Dupe ti je sada malo izdignutije.   Jasna: Bolje me oreš sada.   Petar: Poslušaj šta ti traži đokica.   Jasna: Hoće još širu rupu?   Petar: Naravno.

Tražim da me zadovoljiš. Još raširi noge. Joššš!   Jasna: Nogama sam ti već obgrlila kukove, Petre Veliki! Ne mogu više da ih širim. Mogu samo da te malo zagrebem!   Petar: Voliš da zabijaš nokte u leđa? Ako! Samo napred.

Žustro i bez razmišljanja čini ono što želiš.   ***   Nevenka: Ribice moja kako kružiš po meni. Repić ti ne miruje. Vidi ti njega, skroz je legao preko moje drage.

Muške, dlakave ruke maze telo koje pripada meni. To meso obožavam da ližem i mazim. I da delim sa njim ovu ribicu čiji repić me vodi vrhuncu. Moram još malo da raširim noge.

Već je bolje! Veselije! Uzbudljivije! Okrenuo je Jami. Gledam dve životinje ispred sebe. Odeća mi sve više smeta. O, Jami, dođi da me poližeš!                                               ***   Jasna: Namestio si me kao da smo psi.

Hoćeš da naskočiš na mene!   Petar: Ti si kuja! Kuje treba stalno da se pare i trljaju o đokice raznih muškaraca. Keruša tome i služi.   Jasna: Znam! Sve znam!   Petar: Nemoj onda samo da dahćeš, psetance žensko. Kada Crni Petar Veliki jebe kuje, one kevću!   Jesna: Ne! To ne moguuuu! Samo se podajem kao keruša svakom stvoru koje hoće da me nasadi.

Za to sam stvorena.   Petar: Kučko jedna! O da mi je dobar kaiš da te išibam zato što se tako dobro pariš.   Jasna: Bez toga! Bez svega ostalog! Samo đokicu daj

. utisni .

uništi . razori .

  Petar: Hajde! Svršavaj! Jer trenutak velike istine dolazi. A meni treba tvoje lice da ga okupam.

  Jasna: To! Naredi! Činim sve što mogu. Žena u meni sve više raste u jebanu kuju. Ne mogu da podnesem više! Još samo malo, strpljenja, molim te!

. Ko bi rekao da je ovakav vrhunac moguć!   Petar: Još nije gotovo. Brzo! Daj mi glavu. Sam ću dalje! Da zalijem kučku koja neće da laje.

Stižu! Evo ih, beli potoci!     ***   Nevenka: Svu ju je uprljao. Moram da budem brza da moju malenu očistim. Grudi kao da su joj od kamena. A ja kao da sam od vode.

Gleda ga tim svojim velikim okicama. Ni ne pokušava da se izbriše. Oblizuje se! Još ga i češka! Brže radi tim repićem ribice moja. Možeš ti to! Mogu i ja! Treba mi! Dobar orgazam! Dok ih gledam kako mu ona zabija glavu u jaja.

Nije mi dosta! Nikako! Trebam Jami bar za jedan liz. Idemo!   Jasna: Nevenka! Šta to radiš?   Nevenka: Brzo me poliži. Brzo! Evo ti pička. Moj cvete! Kakav jezik imaš dušo! Palacaj jos samoooo malko.

Sisaj! Palacaj! Sisaj! Uvlači! Učini mi! Učini! Ne mogu da stojim.   Petar: Pridržaću vas.   Jasna: Ah, ženo! Baš si napaljena.   Nevenka: Kako i ne bi kada oka sa vas dvoje nisam skidala.

Vidi kakva si, daj da te obrišem.   Petar: Vas dve ste .

ono? Ko bi rekao?   Jasna: Zar je to bitno? Jesi li očekivao da ćeš dobiti dve umesto jedne keruše? Šta kažeš, Nevenka?   Nevenka: Nakon onog što sam videla, menjam mišljenje o muškarcima.   Petar: Dve, kažete? Što da ne! Hajde da se obučemo, da ne dođe i treća. To već ne bih mogao da podnesem. Vodim vas kući da vas hranim i jebem cele noći.

  Jasna: Da. Tako se radi sa kerušama.   Nevenka: Hoćeš li nam nabaviti ogrlice?   Petar: Možda