Ja i ujna 1


Ja i ujna 1 Nikada dosada nisam pisao o svojim sexualnima iskustvima, kojih nje bilo mnogo, tako ako vidite neke pogreske nemojte zamjeriti nesto!!! Ovo ljeto sam otputovao kod Ujaka i Ujne u Njemacku. Ujna ima oko 35 godina ali izgleda odlicno za svoje godine:ima prelijepe noge i guzu, a sise joj nisu bile bas velike, uglavnom ja sam cesto drkao zamisljajuci Ujnu. Jedno poslijepodne ujko i ujna su izasli iz stana i ja sam bio sam bilo je jako vruce i otisao sam da se otusiram, nisam zakljucao vrata od kupatila jer sam mislio sam, sam u stanu nema mi tko uci u kupatilo dok se tusiram, jer bas nisam volio pokazivati svoju muskost jer sa mojih 17godina imala je jedva 16 centimetara. Dok sam se tusirao cuo sam neko klapanje ali sam mislio da je to iz susjednog stana jer je ujna zivjela u neboderu, uglavnom nisam obracao paznju da to klapanje. Kad za nekoliko minuta netko otvori vrata od kupatila to je bila moja ujna(zaboravila je ponijeti neku sminku, pa se zato vratila) vidjela me je onako gola ali nije obracala paznju na mene rekla mi je da samo nastavim da se tusiram da ja nemam nista sto ona dosada nije vidjela.

Poslije toga sam danima razmisljao o tom prizoru u kupatilu, bilo me je stid kada smo svi troje sijedili za ruckom jer me je ujna non-stop gledala i smjeskala mi se. (da skratim malo pricu)!!!!! Kad za nekoliko dana ujak je kasno navecer morao izaci iz stana nesto “poslovno”mene je bilo sram ostati sa ujnom nasamo i navaljivao sam da me povede ali nije htjeo, pa sam morao ostati sa ujnom. Usao sam u svoju sobu odmah kada je ujak izasao iz stana i na svom laptopu navio pornic(ujna mi nikada nije ulazila u sobu pa sam moga da slobodno navijem sebi pornic!!!), nakon nekoliko minuta kurac mi je se digao i poceo sam da ga drkam, u tom trenutku me je zvala ujna da dodjem u dnevni boravak ja sam rekao da nemogu da sada pricam na mobitel(lagao sam jer me je bilo stid izaci pred ujnu zbog prizora od neki dan i zato sto mi se bas sad kurac digao!!!), ona mi je rekla da moram odmah da izadjem i ja sam izasao sa vec napola spustenim kurcem u gacama koji je se oslikavao na gacama. Ujna mi je rekla da sjednem pored nje i ja sam sjeo i poceli smo da razgovaramo o dogadjaju prije neki dan rekla mi je da nemoram da se stidim od nje toga, a ja sam sav pocrvenio ipak mi je to ujna o tome sam non-stop razmisljao.

Kad u jednom trenutku ujna mi je pocela skidati sorc ja sam se isprva opirao ali sam popustio nakon par minuta, pocela mi je lagano navlaciti kurac(vec se bio spustio) pocela ja da ga drka i pusi, a ja sam poceo da joj skidam gacice i da joj trljam picku. Nakon par trenutaka nasli smo se u njenoj sobi na krevetu jebali smo se ludjacki. Kada je pocela da svrsava aaahhhhaaaaaaaaa uuuuuuuuaaaaaaaaaauuuuuu. Za 20-tak sekundi sam je osjetila da cu ja svrsiti brzo je izvadila kurac iz svoje picke i pocela ga ludjacki drkat i pusti 1.

Mlaz sperme sam joj bacio u usta sve je progutala, a 2. Mlaz je protrljala po sisama. Onda je netko zazvonio na vrata i zavrsio je moj prvi sex sa ujnom!!! Ako budu pozitivni komentari napisat cu i nastavak!!!!.