Animal sex 2


Animal sex 2 Ana se namjestila najbolje što je znala, no imala je puno preširoke kukove i preveliko dupe da bi je pas uspio poklopiti. Noge je prebacio negdje ispod njenog struka, upro iz sve snage, izvio se toliko jako da je morao stajati na prstima dok mu se kičma iskrivila u jakom luku a glavicu je žmirečki stiskao uz njenu bijelu polutku. Nije im išlo, pa sam se ja opet podigla i diskretno postavila uz ljubavnike. Kako moja prijateljica nije bila u stanju vladati svojim tijelom, samo je pičkom nesvjesno žvakala gaće, teškom mukom sam joj odvojila jednu pa drugu nogu kod koljena od zemlje, jer morala sam podignuti i njenu težinu ali i veliko pseto navaljeno na nju, tako da joj budu skroz priljubljene i da položajem bude što sličnija ovčarki. Onda sam joj rukom pritisla kičmu prema dolje da mu se spusti na istu visinu, čak malo niže i tek je nakon takve intervencije mogla primiti psa.

Ustala sam, primila i njega negdje iznad kurca i povukla više na Anu, da mu kara gađa ravno u njenu pičku. Glavni problem bio je u tome što mu je ispao skroz van. Ševa se nije odigravala u prirodnom psećem ritmu, da je ona već nagužena kad on dođe, ponjuši je, malo liže uspaljenu pičku a tek je onda zajaši i prisloni dlakavu futrolu na picu, trza se i centimetar po centimetar ulazi. Sad je trebalo spašavati što se spasit dade, jer oboje je bilo prenapaljeno na karačinu da bi se zbilja uspjeli poševiti.

Kakva je to situacija bila najbolje vam govori što su se i meni, koju niko nije lizao, tresele ruke i drhtala koljena tako da sam imala problema sa tim pomaganjem. Kako bi ih namjestila tako se Astor počeo žestoko pomicati, tupo je cvilio željan pičke koju nije mogao naciljati. Opet sam čučnula, i više očajna primila ga za tu ogromnu žarko crvenu kurčinu koja je bila tako sluzava da se za nju zaljepilo trunje s tla. Takav joj sigurno nije mogao u tijelo, pa sam legla na pod i dobro ga očistila usnama kako joj ne bi zemljom inficirao pičkicu.

Imala sam osjećaj da u sredini mesa ima kost, a sama kurčina bila mu je inače jako mekana i vruća. Osjećao se kao rastopljeni sapun, po nečem čudnom, što nikada nisam osjetila i što je zapravo bilo strano svemu ljudskom. Lizala sam ga strašno oprezno iako sam svim srcem htjela pušiti kako se spada ali sam se bojala da od toga ne pomahnita. Ipak je on bio velik pas čijih sam se reakcija bojala isto kao i Aninih, a da mi je kojim slučajem svršio u usta i ostavio svoju gazdaricu nedojebanu ona bi me sigurno tako prebila da me majka više ne bi prepoznala.

Zato sam samo jezikom pokupila prljavštinu, a onda sam ga počela pažljivo, da ga ne ozljedim, dizati prema njenoj pičkici. Tek tada je nastao pravi problem. Ana je zaboravila u cijeloj frci skinuti gaćice. Pažljivo sam spustila pseću kurčinu na jaknu, da se opet ne zaprlja, primila rubove gaća i vukla prema dolje, no kako su bile priklještene Astorovom težinom nisam ih mogla skinuti.

Probala sam ga malo podignuti u zrak, ali pas je to shvatio kao da ga mičem s pičke i tako je snažno zabacio glavu uz glasno režanje i škljocnuo mi očnjacima pred nosom da sam od toga morala odustati. Ana je tupo dahtala, kao da umire, otvorenih usta iz kojih joj se cijedila slina. Prokomentirala sam da ne znam šta ću s gaćama a ona mi nije bila u stanju odgovoriti. Drhtala je sve jače.

Nisam imala druge; podvukla sam prst pod mokru krpicu usječenu u masnu pičkovinu i odlijepila je od dlaka. U nos me pogodio oštar miris pičke koja je bila prekrivena prestom debele sluzi. Kada je to vučjak nanjušio izbezumio se, toliko je snažno zatucao u prazno da ju je pomaknuo za pola metra! Više nije bilo vremena. Mrak se ozbiljno skupljao na nebu.

Skroz sam ih pomaknula u stranu, gurnula prst da proradim rupu a drugom rukom, jer su se gaće ako ih nisam držala vračale, prislonila pseći kurac. Kada je osjetio mokro meso u koje je sve više ulazio, doslovno je poskočio i jednim trzajem joj se zabio do pola. Potjerao bi ga on do jaja, ali imao je preusko tijelo, namjenjeno za objahivanje još manjih kujica da bi uspio naskočiti na tako krupnu djevojčicu. Pustila sam ga da se koji tren sam prpa s gaćama koje su mu s lijeve strane pritiskale žilu, a ja sam nabrzinu otišla po torbu i skinula svoju jaknu.

S jedne strane sam namjestila jedno, s druge drugo, i stavila mu na hrpice stražnje noge da ima bolji oslonac. Kada je uhvatio ravnotežu, taman sam i ja bila na koljenima pored njih i opet pomaknula gaćice u stranu gledajući kako se žarko crvena sjajna kara zabija skroz do jaja, a onda mi je ta slika nestala u njegovim mrkim dugim dlakama. «Aaaaahhhhh!!!!», vrisnula je. «Mhhhaaaaaaa!» Nije mi zvučala kao u porničima, bio je to istinski krik.

«Te boli? », zabrinuto sam pitala. «Da…ahhhhh!», opet, kao da je imala napadaj. «Očeš da mu ga izvadim? », lovila me panika. «Ne, ne! Samo pazi, stavi ruku da mi se ne nabija cijeli….

Jebote, kolko je to? !» Tek onda sam razmislila o dimenzijama vučjakove kare. Nije mu bio toliko debeo, s tim ne bi bilo nikakvih problema, ali je imao strahovito dugačak kurac, sigurno kojih 35 centimetara. Danas, na osnovu svoje struke, mogu se samo uhvatiti za glavu i reči koliko smo bile neodgovorne. Mogao joj je probušiti maternicu.

Podvukla sam ruku i primila ga dok je bio u izvlačenju, tako da ga je sada dobijala 10 centimetara manje. Kada sam napravila taj ‘osigurač’ Anino stenjanje pretvorilo se u ugodno dahtanje. Nije se forsirala već je cvilila baš onako kako joj je pasalo a Astor je jebao šutke za razliku od mog Rinija koji je bio glasan ljubavnik, puno strastveniji. Užasno me smetalo što nisam mogla vidjeti samo priševljivanje.

Zato sam napravila obruč od palca i kažiprsta s kojim sam blokirala dublje zaveslaje a ostale prste sam podigla što mi je pružalo čist pogled na jebuću pičku. Usmine su joj se skroz napunile krvlju. Bile su tamno crvene, skoro kao i kurac koji ih je raspolovljavao. Na početku, iako je već bila napaljena, imala je blijedo rozu pičkicu mekanog mesa, a što ju je pas duže jebao to je bila tamnija i tvrđa.

Piknula sam je prstom da vidim da li mi se to možda samo čini, ali ne. Anina pizda kao da je bila od gume. Izgledala je kao crveno zrno kave i klip je u nju ulazio bez ikakvog otpora. Usnice ga uopće nisu dodirivale, već su se onako stvrdnute pomaknule u stranu formirajući savršeni krug, poput one plastike za odštopavanje lavaboa.

Zato sam uspjela dosta duboko, možda kojih 5 centimetara gledati u njenu pizdu i kurčinu koja je sve večom brzinom puni. «Kak ti je sad? » «Ah…Mh…. Ah…. » «Ha? » Nije mi odgovarala.

«Ana? » «Daj…čkomi…ah…hhhhh…. » Majica joj je visila a kako ispod nije nosila grudnjak vidjela sam kako joj se tresu sise u ritmu fukanja i da su joj bradavice barem duplo narasle i da su i one poprimile tu crvenu boju. «Ahhh…makni ruku!», sve je jače dahtala. «Si sigurna? » «Miči je jebote! Daj da cijeli gruva!» Poslušala sam je, malo se odmaknula i gledala ih sastrane.

I ja sam skinula i suknju i gaće i trljala se prstima. Htjela sam svršiti u isto vrijeme kad i oni, a iskreno, nadala sam se da će me možda Astor zajašiti kad se skine s nje i nanjuši još jednu ženkicu koja se tjera. Njena minđa sigurno je lučila jaće mirise jer je Ana bila starija, pa su joj hormoni bolje radili, no kako je i na moju Rini sasvim fino reagirao nije trebalo biti problema ni s Astorom. Na mjestima gdje je šapama upirao u meko meso crveni ožiljci pretvarali su se u rane.

Pas se bližio orgazmu, noge su mu se odvojile od tla tako da je sada jebao lebdeći, držao se za kuju Anu samo oštrim pandžama ispod kojih su se pojavili tanki potočići krvi. Bio je cijeli u njoj. Podigla sam se i malo mu raširila kukove da uđe do jaja a drugom rukom sam mu davala zamah stiščući ga prema prijateljičinoj pički. Ona više nije prestajala vrištati.

Primila sam ga za jaja i stiskala ih. Bila su tvrda kao kamen tako da mi baš i nije išlo, a on je naglo izvinuo glavu, skroz se ukočio i počeo svršavati. Ana se bacakala, stiskala ga je u sebi, vrištala isto kao i vučjak. Na žalost, bilo je previše mračno da dobro vidim, ali koliko sam uspjela nazrijeti, pizda joj je bila u potpunosti rastegnuta, a njegov uski kurac na dnu se pretvorio u kvrgu veličine grejpa koja joj je snažno rastezala picu.

Bila je to mješavina porođajne boli i beskrajnog užitka. «Drž ga! Primi gaaaaa!!!Ah hghh…ghhhh…. », lovila je dah pred kolaps. Cijelo tijelo tresla joj je groznica, bila je bijela kao smrt, a kožu su joj prekrile krupne kaplje znoja.

Navalila sam se odostraga na pseća leđa i zgrabila Anu preko njegovih šapa za kukove da mu ne dozvolim da se slučajno iščupa i tako joj s tom gvaljom na kurcu rastrga pizdu. Pas ju je punio mlazovima sperme i nije znao za sebe. Prestao je svršavati za nešto što se meni činilo kao 15ak minuta no vjerojatno je bilo puno krače, čega ja zbog panike nisam bila svjesna. Onda se smirio, spustio se s nje, opkoračio vlastitu kitu i okrenuo joj se s guza i dalje uštekan u pičku.

Taj prizor često se vidi na cesti nakon što su se psi lutalice parili, a kada vidite pseto tako zabijeno u djevojčici, znajte da je to jedan od najerotičnijih prizora kojima čovjek može prisustvovati. Ravan mu je možda jedino kvalitetan incest između roditelja i djece, još bolje djedova i baka, žestoko silovanje, jebanje s luđacima ili prvi seks klinaca koji još nemaju ni stidne dlake. Sve su to situacije koje sam prošla i na koje i danas, kao sredovječna mama najjaće svršavam. Nisam znala kako bi ja više mogla sudjelovati u ovome pa sam sjela raširenih nogu, hladeći pičkicu na večernjem povjetarcu i gledala što će se dogoditi.

Ani je naglo pozlilo, malaksala je s koljena i srušila se na bok, a kako ga pas još nije izvadio povukla je i njega. Astor se legao, lizao taj sklop na kojemu su bili spojeni, vjerojatno se htio što prije osloboditi. Iz njene pičke, kako se kvrga smanjivala, potekla je prozirna sperma, poput nekoliko bjelanjaka, pomješana s krvlju i natapala vučjakova prazna, sad sjajno crna muda. On je veselo dahtao i upitno me gledao jedva čekajući da se oporavi i nastavi sa svojim psećim poslom.

Prvi put u životu je ševio, izgubio je nevinost. Sigurno je bio sretan. Kara mu se napokon odvojila i polako ulazila u kožu. Sada mu je virio još kojih 10, 15 centimetara a on ga je uredno lickao, prao od svih tih izlučevina ne obračajući više pažnju na nas dvije.

«Ana? » Tupo je gledala pred sebe, lica prislonjenog na zemlju. Izgledala je kao da spava otvorenih očiju. «Jesi dobro? » Prišla sam joj i maknula kosu s čela. Bila je skroz mokra od znoja.

Ledena, a opet je gorila, i tresla ju je groznica. «Nisam…» «Šta ti je? » «Rekla sam ti…S psima se niko ne jebe…» «Boli te? » «Zlo mi je užasno…Povrača mi se…» Pomogla sam joj da se digne. Jedva smo hodale, meni su se tresle noge od straha, a njoj od nekakvog šoka. Pička joj je bila toliko natekla da se kretala kao da ima pelene.

Imala je reakciju na pseću spermu. Neke žene su alergične i onda ih ulovi napadaj kao kod gripe. Tada o tome nisam ništa znala, ali instinktivno sam je povela prema vodi. Prelazile smo jedva jedan korak u minuti, a na pola se zgrčila i počela povračati.

Kada smo se napokon dokopale obale udaljene svega tri metra obje smo sjele u pličak, raširenih nogu. Ja sam se hladila a ona je pustila da joj jezero ispere sjeme iz raširene pizde. Dosta brzo joj se boja vratila u obraze ali i dalje je drhtala. «Nisam imala pojma, meni je bilo super…Nije mi bilo zlo», pekla me savjest jer ja sam je natjerala u tu jebačinu.

«Ma nema veze… Bolje mi je. » Šutile smo. «Znaš šta», pogledala me sa slabašnim smješkom, «Jedva čekam da me opet pojebe!» Zagrlila sam je i poljubila u obraz. Smijale smo se ko blesave zadovoljnije sobom no ikad.

Sve nam je super išlo. Dignula sam se i mokre guzice po polumraku tapkala u potrazi za cigaretama. Sjela sam opet u mulj kraj nje i pripalila nam. Otpuhnule smo.

Srca su kucala normalnim ritmom. Astor je spavao. «Kak ćemo doma? » Problem s Furdovecom, tim našim ljetnim selom, bio je u tome što je iz zemlje noću izlazio neki tamno narančasti plin. Bilo ga je po svim poljima, a do visine od kojih 2 metra tako se gusto taložio da se kroz njega nije moglo vidjeti.

Niko nije znao na kojem se to točno mjestu on isparava i jel zbilja dolazi iz zemlje ili iz tvornice, ali svi su se lokalni ljudi slagali u jednom; bio je otrovan i zbog toga se prije mraka zatvaralo u kuće. Krave koje su ostavljane vani rađale bi dvoglavu telad a u postotku taj kraj imao je više retardiranih i deformiranih stanovnika od cijele zemlje skupa. «Ma pusti to, to su bapske priče», odgovorila sam. «Jok.

Trebaš vidjet mog brata…» «Šta s njim? » Odgovor je prekinulo neko šuškanje u šumarku. Prvo smo mislile da je pas, a onda su se ispred nas pojavila dva starija muškarca. Gledali su nas ravno u raširene dječje pičkice prekrivene samo s pedljem vode. «Kaj vi dvije tu delate? », debeli ćelavac je zagrmio.

.